Castor_belettering_100114_BAT

Castor, dé specialist in dak- en gevelrenovatie

Al bijna twintig jaar is Castor bvba aan de slag, en vanaf dag één hebben wij vakmanschap en kwaliteit vooropgesteld. Onze corebusiness? Daken en gevels. Omdat die een woning in meer dan één opzicht af maken. Maar ook voor grondige isolatie of zolderrenovatie kunt u altijd op ons rekenen.

Bij Castor bvba kiest u uit een veelheid van materialen en afwerkingsmethodes, en wordt u naadloos doorheen het werfproces begeleid. Zodat het eindresultaat 100 procent beantwoordt aan wat u voor ogen had.

Mooie woorden, denkt u nu misschien. Maar uiteraard moet u ons niet zomaar geloven. Het zijn de tevreden klanten van Castor bvba die onze beste reclame vormen. En daar hebben we er heel wat van. Omdat wij méér zijn dan alleen een vakman: wij gaan met u een echt partnership aan. Door werk te maken van dagelijkse werfopvolging. Door altijd aanspreekbaar te zijn, zodat u nooit in het ongewisse blijft over de stand van zaken. En door ons flexibel op te stellen wanneer zich een projectwijziging zou voordoen.

Hebt u vragen of opmerkingen voor de start, tijdens de werken of na de oplevering? Wilt u graag een vrijblijvende offerte of meer informatie? Neem gerust contact met ons op – wij zijn er om u te helpen!

Waar staat Castor voor?

Onze missie
De Castor filosofie
Onze belofte

Door hun inspanning in isolatie, spaarden onze klanten jaarlijks al heel wat CO² uit. Meer bepaald het equivalent van zoveel hectaren bos:

0

Onze partners

 

Archivnummer: WB_13756

 

ResitrixWARRANTY_logo_RD

 

REC_logo_rect_QVELUX_Logo_High resolution_CMYK copy (2)

Screen Shot 2014-07-16 at 16.13.50