Uw gevel is het visitekaartje van uw woning. Wanneer dat visitekaartje vuil of gescheurd is, maakt u een slechte indruk. Maar los van dit visuele aspect garandeert een (goed geïsoleerde en waterafstotende) gevel ook het nodige leefcomfort. Laat gevelrenovatie dus over aan een partner met kennis van zaken. Zoals Castor bvba.

Crepi

Crepi is een van de populairste én snelste manieren om uw gevel te isoleren en renoveren. Op korte tijd hebt u een resultaat dat als nieuw oogt en beantwoordt aan de strengste isolatienormen. Met crepi is het bovendien niet nodig de binnenkant te isoleren. U spaart dus ook een stuk ruimte uit.

Wij werken met een duurzame siliconenpleister die alleen maar voordelen biedt: blijvend elastisch, kras- en stootvast, dampdoorlatend, en bestand tegen slagregen, vorst en algen. Bovendien is de pleister hele onderhoudsvriendelijk: een hogedrukreiniger met zachte straal volstaat.Gevelrenovatie met crepi biedt u niets dan voordelen!

250224-wt_etics

Onze werkwijze? We brengen eerst een doorlopend isolatieschild aan, zodat koudebruggen worden vermeden. Vervolgens plaatsen we als drager een hecht- en wapeningsmortel in dubbele laag. Daarop komt de sierpleister. Castor bvba heeft de grootste aandacht voor afwerkingsdetails, en laat u voor de afwerking kiezen uit 1001 kleuren.

Steenstrips

Steenstrips zijn, net als crepi, een veel gekozen materiaal om een gevel te renoveren én isoleren. Bovendien gaat het een stuk sneller dan gevelsteen opnieuw metsen, terwijl het visuele effect nagenoeg identiek is. De steenstriplaag van baksteen – met of zonder voeg, dat kiest u zelf – is de perfecte renovatieoplossing. Zeker omdat wij werken met gerenommeerde fabrikanten als VanderSanden en Terca.

Net als bij crepi plaatsen we eerst een isolatiesysteem dat koudebruggen efficiënt elimineert. Daarop wordt de steenstriplaag aangebracht. Omdat wij de hoeken zonder uitzondering uitvoeren met volle hoekelementen, krijgt uw gevel het uitzicht van een volle gemetselde gevelmuur. Zelfs een geoefende blik ziet met moeite het verschil.

Gevelbekleding

Gevelbekleding geeft uw woning een fraaie uitstraling. Voorwaarden voor een kwaliteitsresultaat zijn het geschikte afwerkingsmateriaal én een vakman kiest die de plaatsing met zorg uitvoert. Zodat de gevel optimaal uitgerust is om de vaak ongure Belgische weersomstandigheden aan te kunnen.

Bij Castor bvba kiest u uw gevelbekleding (en eventuele thermische isolatielaag) op basis van uw smaak, woningstijl en budgetfaciliteiten:

.