Gevelwerken

Dak en gevel versmelten in sobere eenheid …

, ,

Deze functionele renovatie combineert de plaatsing van de metaalpannen in kleur rood met een gevelbekleding in gelijke kleur. Het dak werd geïsoleerd met Powerroof platen.

Hoe een uitgeleefde achterbouw een tweede leven krijgt …

,

Deze uitgeleefde achterbouw wordt totaal vernieuwd. Vóór de bestaande gevel wordt een nieuwe gevel opgetrokken. De zeer mooie gevelsteen van Vandersanden geeft het geheel opnieuw een zonnig uitzicht. De gevelplint in Belgische blauwe hardsteen en de oversteekbekleding met Eternit vezelcement bouwstroken zorgen voor een afgewerkte look. Het oude hellende dak werd afgebroken en vervangen […]

Hoe klassiek en tijdloos modern naadloos versmelten …

, , ,

Deze klassieke landelijke woning kreeg een sterke make-over. Het klassieke karakter kreeg een eigentijds accent door het gebruik van de metalen dakelementen met staande naad. Er werd geïsoleerd met Powerroof platen. Dakgoten zijn afgewerkt met de vezelcement bouwstroken van Eternit. De achtergevel werd rondom de glazen uitbouw mee bekleed met de Ruukki Classic panelen.

Leuke verfraaiing van achterhuis …

,

Het achterhuis werd bezet met een siliconenpleister in lichte kleur. De zomerse kleur brengt je snel in zuiderse stemming.